Apartmaji

Olive home Morgan

Hiša se nahaja v bližini Umaga, na mirni lokaciji, ki gostom zagotavlja popoln počitek. Primerna je za mlade kot tudi za družine in starejše ljudi. Od najlepših plaž Umaga (Stella Maris, Katoro, Kanegra, itd.) je oddaljena dobrih 5 min z avtom. Hiša ima ograjen velik vrt v izmeri 1000 m², posajen z oljkami in zelenjem. Tu se nahaja žar z mizo, ležalniki, senčniki, montažnim otroškim bazenom in tušem. Prostor nudi tudi možnost postavitve malih golov in mreže za badminton. Vsi apartmaji so opremljeni s sefom, klimo, brezplačno Wi-Fi povezavo ter imajo možnost uporabe pralnega in sušilnega stroja. Pred hišo je na voljo večje parkirno mesto.

Apartma MORGAN

Je primeren za 6 oseb, velikosti 100 m². Nahaja se v 1. nadstropju s pogledom na vrt ter dvema terasama, na katerih so vrtna garnitura in ležalniki. Apartma je opremljen v modernem-rustikalnem stilu. Ima dve sobi z zakonsko posteljo velikosti 180x200 cm, ter eno z ležiščem velikosti 90x200. Na voljo je tudi raztegljiv kavč.

Apartma MARK

Je primeren za 4 osebe, velikost 50 m². Nahaja se v pritličju. Skoraj v celoti na novo opremljen apartma, ponuja sobo z ležiščem 180x200 cm in raztegljivim kavčem. Pred apartmajem je terasa z vrtno garnituro.

Apartma GAIA

Je primeren za 4 osebe, velikosti 50 m². Nahaja se v pritličju. Skoraj v celoti na novo opremljen apartma, ponuja sobo z ležiščem 180x200 cm in raztegljivim kavčem. Pred apartmajem je terasa z vrtno garnituro.

Olive home MORGAN

Štrika 67c
52470 Murine
Hrvaška

Telefon: +386 (0) 41 884 574
E-pošta: app@olje-morgan.si