Apartmaji

Olive home Morgan

V zaledju Hrvaške Istre stoji hiša s tremi različno velikimi apartmaji. Ti so primerni tako za mlade kot tudi za družine in starejše ljudi, oziroma vse, ki si želijo odmakniti od mestnega vrveža in vsakodnevnih skrbi ter se sprostiti v objemu svežega morskega zraka. Hiša se nahaja na mirni lokaciji, ki gostom zagotavlja popoln počitek. Od najlepših plaž Umaga (Stella Maris, Katoro, Kanegra, itd.) je oddaljena 2,8 do 4 km. Hiša ima ograjen velik vrt v izmeri 1000 m² posajen z oljkami in zelenjem. Tu se nahaja žar z mizo, ležaniki, senčniki, montažnim otroškim bazenom in tušem. Prostor nudi tudi možnost postavitve golov in mreže za badminton ali odbojko. Vsi apartmaji so opremljeni s sefom, klimo, brezplačno Wi-Fi povezavo ter imajo možnost uporabe pralnega in sušilnega stroja. Pred hišo je na voljo večje parkirno mesto.

Apartma MORGAN

je primeren za 6 oseb, velikosti 100 m². Nahaja se v 1. nadstropju s pogledom na vrt ter dvema terasama, na katerih so vrtna garnitura in ležalniki. Apartma je opremljen v modernem-rustikalnem stilu. Ima dve sobi z zakonsko posteljo velikosti 180x200, ter eno z ležiščem velikosti 90x200. Na voljo je tudi raztegljiv kavč.

Apartma MARK

je primeren za 4 osebe, velikost 50 m². Nahaja se v pritličju. Skoraj v celoti na novo opremljen apartma, ponuja sobo z ležiščem 180x200 cm in raztegljivim kavčem. Pred apartmajem je terasa z vrtno garnituro.

Apartma GAIA

je primeren za 4 osebe, velikosti 50 m². Nahaja se v pritličju. Skoraj v celoti na novo opremljen apartma, ponuja sobo z ležiščem 180x200 cm in raztegljivim kavčem. Pred apartmajem je terasa z vrtno garnituro.

Olive home MORGAN

Štrika 67c
52470 Murine
Hrvaška

Mobitel: +386 (0) 41 884 574
E-pošta: app@olje-morgan.si